Informații suplimentare
Mierea de Mana, este singurul sortiment care nu este produs de albine din nectarul florilor. Mierea de Mana are la baza seva dulce de pe frunzele si tulpinele plantelor pe care acestea o secreta in anumite perioade ale anului.
Are o culoare mai brună, cu gust ușor caramelizat și mai consistenta. Se cristalizează foarte greu datorită cantității mici de glucoză. Are un conținut ridicat de minerale, antioxidanți și prebiotice. Beneficiile mierii de mană sunt următoarele:
Calmează tusea și fluidifică secrețiile
Protejează mucoasa gastrică și contribuie la tratarea gastritei și a ulcerului gastric
Previne anemiile prin conținutul ridicat de substanțe nutritive
Ajută la prevenirea și tratarea afecțiunilor osteoarticulare
Eficientă în combaterea acneei, calmează pielea iritată
Are o concentratie mai ridicata de saruri minerale, proteine si vitamine decat mierea florala, iar gustul este unul special, usor diferit de gustul obisnuit al mierii obtinute din nectarul florilor.
Cantitate : 500 g